Om oss

Sedan starten 1994 har vi på salong Claar & Co arbetat fram en tydlig gemensam drivkraft - att skapa en inspirerande, hållbar och glädjefylld arbetsmiljö. Med vår expertis och långa erfarenhet  rådger vi dig till en frisyr som passar dig och din dagliga hårvårdsrutin. Genom personlig service, hög kvalité & inspirerande miljö skapar vi tillsammans en känsla av varmt omhändertagande.

Ninna Jonsson Claar

Frisör - Grundare/Ägare
ninna@claar-co.se

Susanne Jenelius

Ussa Vesterby

Åsa Steibert

Frisör
asa@claar-co.se

Vad innebär Gesällbrev?

Gesällbrevet är branschens yrkesbevis som visar att du har utbildat dig och avlagt branschens behörighetsprov gesällprovet. Gesällprovet består av grundläggande moment i frisöryrket som följer aktuellt mode/tekniker. För att hålla hög kvalité och aktualitet på Gesällbreven görs bestämmelserna i nära samråd med varje yrkes branschorganisation.

Vad innebär Mästarbrev?

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd till de hantverkare som uppfyller de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare (SFS 1995:1255 & SFS 1995: 1256).