Om oss

Sedan starten 1994 har vi på salong Claar & Co arbetat fram en tydlig gemensam drivkraft - att skapa en inspirerande, hållbar och glädjefylld abretsmiljö. Med vår expertis och långa erfarenhet vägleder och rådger vi dig till en frisyr som passar dig och din dagliga hårvårdsrutin. Genom personlig service, hög kvalité & inspirerande miljö skapar vi tillsammans en känsla av varmt omhändertagande.

Ninna Jonsson

Frisör - Grundare - Ägare
Gesällbrev
Mästarbrev

Åsa Steibert

Frisör
Gesällbrev

Susanne Jenelius

Frisör
Gesällbrev

Ussa Vesterby

Frisör
Gesällbrev

Vad innebär gesällbrev?

Gesällbrevet är branschens yrkesbevis som visar att du har utbildat dig och avlagt branschens behörighetsprov gesällprovet. Gesällprovet består av grundläggande moment i frisöryrket som följer aktuellt mode/tekniker. För att hålla hög kvalité och aktualitet på Gesällbreven görs bestämmelserna i nära samråd med varje yrkes branschorganisation.

Vad innebär Mästarbrev?

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd till de hantverkare som uppfyller de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare (SFS 1995:1255 & SFS 1995: 1256).